Over ons

Medische rijbewijskeuringen op maat.

Gezondheidsverklaring-keuring.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen op maat. Rijbewijskeuringen voor het aanvragen van een grootrijbewijs (C/D/E) maar ook medische keuringen voor ouderen.

 

Op prestigieuze sociale evenementen georganiseerd door onafhankelijke artsen. Deze gezondheidscontroles kunnen in veel verschillende industrieën plaatsvinden. Denk aan het halen van een rijbewijs, wij hebben bijvoorbeeld verschillende controles op rijbewijzen gedaan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in grote medische keuringen op luchtwaardigheid of certificaten van luchtwaardigheid. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van examens waarnaar u kunt verwijzen op gezondheidsverklaring-keuring.nl. Op onze website vindt u een uitgebreidere beschrijving van de verschillende soorten examens die wij aanbieden. Onze professionele artsen staan altijd voor u klaar!

Gezondheidsverklaring-keuring.nl is een gespecialiseerde arbodienst met een duidelijke focus op een heldere en doeltreffende aanpak. Sinds onze oprichting helpen wij bestuurders om aan hun wettelijke verplichte keuring te voldoen.


Maak nu online een afspraak

Maak een afspraak